Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Solomun . kamil . Andrzejvolvo J K Piotrek116 (2814 niezalogowanych)
1 Post

(tosia3)
Wiking
Po tym co przeczytałam(a było co czytać) muszę teraz napisać Fazi jesteś Wielki....!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
Tosia to Ty mialas watpliwosci co do zameldowania na pobyt staly. Ja tez nie jestem pewny czy nie mozna miec dwoch meldunkow rownoznacznych ale patrzac z punktu fiskusa wyglada to troszke inaczej i ja wlasnie tak do tego poszedlem bo z polskim urzedem skarbowym niechce miec juz nic do czynienia albo tylko tyle ile to konieczne.Wg mnie jestem zameldowany na stale w Norwegi co nie oznacza ze w Polsce nie posiadam mieszkania i prawa do zamieszkiwania w nim. Sprobuje jeszcze pgrzebac na necie aby jednoznacznie roztrzygnac sprawe stalego meldunku(czy mozna miec w uni wiecej niz jeden meldunek staly).Pozdrawiam wszystkich.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
kasia nowakowska
(kasiek Pancia)
Wiking
Dzieki wszystkim za odpowiedzi. sprawa sie wyjasnila . moje pozwolenie lezalo u szefa dwa miesiace. ale juz wszystko oki. a co do meldunku mam meldunek w polsce i tu w norwegi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok